ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Ignaz Semmelweis: Πλύσιμο χεριών 20 Μαρτίου- Όμως πόσο σίγουροι είστε ότι τα πλένετε σωστά; Συχνό πλύσιμο χεριών δεν σημαίνει απαραίτητα καθαρά χέρια, αλλά, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, υπάρχει τρόπος για να νιώθετε ασφαλείς ότι τα χέρια σας είναι πραγματικά καθαρά.

Ο άνθρωπος αυτός πέθανε έγκλειστος σε ψυχιατρείο, μετά από ξύλο και βασανιστήρια από τους φύλακές τους. Αιτία θανάτου του ήταν η σηψαιμία.

Πλένετε τα χέρια σας πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ignaz Semmelweis: Πλύσιμο χεριών 20 Μαρτίου– Όμως πόσο σίγουροι είστε ότι τα πλένετε σωστά; Συχνό πλύσιμο χεριών δεν σημαίνει απαραίτητα καθαρά χέρια, αλλά, όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, υπάρχει τρόπος για να νιώθετε ασφαλείς ότι τα χέρια σας είναι πραγματικά καθαρά.

Αν πάλι δεν γνωρίζετε τον τρόπο για «χειρουργικό» πλύσιμο χεριών, μην ανησυχείτε: σε αυτό τον οδηγό θα σας δείξουμε σε λίγα, απλά βήματα, πώς θα έχετε πραγματικά καθαρά χέρια.

Ignaz Semmelweis: Ο γιατρός που ανακάλυψε το πλύσιμο των χεριών

Ignaz Semmelweis: Πλύσιμο χεριών 20 Μαρτίου- Ο Γερμανοούγγρος μαιευτήρας Ignaz Semmelweis έσωσε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και έμεινε στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες μορφές της ιατρικής.

Είναι ο άνθρωπος που μας έμαθε πόσο σημαντικό είναι να πλένουμε τα χέρια μας. Ωστόσο οι συνάδελφοί του δεν τον αντιμετώπισαν με τον δέοντα σεβασμό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.