ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ : Αρχισαν οι πληρωμες ενιαίας ενισχυσης. Με εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ όμως γίνεται γνωστό ότι επιτρέπονται συγκεκριμένες διορθώσεις και αναπροσαρμογές της ΕΑΕ λόγω προφανών σφαλμάτων.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Προκαταβολή τσεκ έως 20 Οκτωβρίου αν δεν υπάρξει «τεχνική βλάβη»

Μετά από διαπάλη «υπηρεσιακών συµφερόντων» και «πολιτικά κρατούντων» προχώρησε, όπως όλα δείχνουν, η επεξεργασία των στοιχείων των δικαιούχων ενιαίας ενίσχυσης στο 100% και µάλιστα χωρίς τη «συνδροµή» του τεχνικού συµβούλου.

Έτσι, ανοίγει απ’ ό,τι φαίνεται ο δρόµος για την προκαταβολή του τσεκ στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, ο προγραµµατισµός δείχνει ως πρώτο στόχο η δισκέτα να σταλεί στην Τράπεζα Πειραιώς ακόµα και την ερχόµενη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, οι ∆ΑΟΚ θα πρέπει να στείλουν στα κεντρικά του ΟΠΕΚΕΠΕ και όποιες εκκρεµότητες έχουν σχετικά µε προγράµµατα της περσινής χρονιάς, προκειµένου να συµπεριληφθούν στην πίστωση, όπως προβλέπεται από τον κοινοτικό κανονισµό.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Όσον αφορά τώρα τις αποζηµιώσεις λόγω της θεοµηνίας του «Ιανού», ανακοινώθηκε και επίσηµα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι θα δοθεί µέσα στον Οκτώβριο µία προκαταβολή χωρίς περιορισµούς και αφού προηγηθεί τροποποίηση του Κανονισµού του ΕΛΓΑ, η οποία µάλιστα χαρακτηρίζεται «γενναία» από το κυβερνητικό επιτελείο.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Για ∆εκέµβριο οι προκαταβολές σε Νιτρικά και Βιολογικά του 2020

Από τέλη Νοεµβρίου, µε πιθανότερο στις αρχές ∆εκεµβρίου, προγραµµατίζεται να πιστωθούν οι προκαταβολές των προγραµµάτων, Νιτρορύπανση, Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία και Αυτόχθονες φυλές ζώων του έτους 2020.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.