Σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού Νίκου Φαφαλή, 4.628 θα είναι οι προσλήψεις στην Παράλληλη Στήριξη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ενημέρωση του αιρετού Νίκου Φασφαλή για τις προσλήψεις αναπληρωτών.

Σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού Νίκου Φαφαλή, 4.628 θα είναι οι προσλήψεις στην Παράλληλη Στήριξη στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

3.920 θα είναι οι προσλήψεις για τον κλάδο ΠΕ70 και 708 για τον κλάδο ΠΕ60.

Στο άμεσο επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για τις προσλήψεις αναπληρωτών – Ενημέρωση των αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γεωργίας Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια
Σύμφωνα με ενημέρωση των αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γεωργίας Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια, το σύστημα προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και σύμφωνα με την κανονιστική εγκύκλιο ξεκινάει να “τρέχει” με την εξής σειρά:

Πρώτα με τους κλάδους εκπαιδευτικών για τις ανάγκες της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), συμπεριλαμβανομένων των προσλήψεων για τις ανάγκες της Παράλληλης Στήριξης.

Ακολούθως με τους κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για προσλήψεις σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ, ΕΔΕΑΥ και Παράλληλη Στήριξη Σχολικών Νοσηλευτών (ΠΕ25) και Ειδικού Βοηθητικού προσωπικού (ΕΒΠ).

Μετά το σύστημα θα τρέξει για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών για τις ανάγκες των Γενικών σχολείων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.