Άλλη μία ποιμαντική περιοδεία στην Δυτική Φθιώτιδα πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών.

Αυτή την φορά ο Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε το όμορφο χωριό Άγιος Σώστης, χωριό το οποίο μάλιστα στερείται μόνιμου Εφημερίου και είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με τους κατοίκους.

Ο Σεβασμιώτατος αρχικά χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και ακολούθως τέλεσε και Αρχιερατικό Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής ενός κεκοιμημένου κατοίκου του χωριού.

Τέλος στην πλατεία του χωριού ο Σεβασμιώτατος είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με τους μονίμους κατοίκους και άκουσε μετά προσοχής τις απόψεις τους επί διαφόρων θεμάτων, καθώς και τα αιτήματά τους.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στο χωριό Άγιος Σώστης ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει και με την Καθηγούμενη του Ιερού Μοναστικού Καθίσματος των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Αχλαδίου Γερόντισσα Χαριτίνη, η οποία βρέθηκε στην Θεία Λειτουργία και στο Ιερό Μνημόσυνο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.