ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: Από μεθαύριο Σάββατο, 6 Ιουνίου, επιτρέπονται: α) Η λειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους, β) η λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία, γ) η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο, δ) η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις, ε) οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο και στ) οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος.

Στις 8 Ιουνίου, επαναλειτουργεί επίσης σειρά επιχειρήσεων, όπως κέντρα διασκέδασης (από καφωδείο και μπουάτ μέχρι καμπαρέ), internet καφέ, καταστήματα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά και τα καταστήματα με τα ηλεκτρονικά τυχερά παίγνια, τα γνωστά «φρουτάκια».

Στα τελευταία, καθώς και στα internet καφέ ο μέγιστος αριθμός πελατών που επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα εντός των καταστημάτων ορίζεται από την αναλογία 1 άτομο ανά 2,20 τ.μ. αδειοδοτούμενης επιφάνειας.

Κρίσιμη ημερομηνία για τον τουρισμό είναι η 15η Ιουνίου, καθώς τότε ξεκινά η λειτουργία των εποχικών καταλυμάτων, αλλά και των μουσείων, αξιοθεάτων, θεματικών πάρκων και πάρκων αναψυχής.

Επίσης, επαναλειτουργούν τα κέντρα αποκατάστασης ατόμων με αναπηρίες, τα γυμναστήρια, τα θεραπευτικά και ιαματικά λουτρά, οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών σωματικής ευεξίας, σάουνας, ατμόλουτρων, σπα και οι υπηρεσίες ιερόδουλων.

Στις 29 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι παιδικές κατασκηνώσεις, ενώ από την 1η Ιουλίου θα επιτρέπεται η πραγματοποίηση συναυλιών, παραστάσεων, συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων.

Συνολικά, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, με την επανέναρξη σειράς οικονομικών δραστηριοτήτων από τις 6 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου θα έχουν επανέλθει στην εργασία τους 670.000 εργαζόμενοι, δηλαδή το 97% των εργαζομένων που είχαν τεθεί σε αναστολή με κρατική εντολή, και θα έχουν επαναλειτουργήσει 249.000 επιχειρήσεις, δηλαδή το 95% του συνόλου των επιχειρήσεων που είχαν τεθεί σε αναστολή.

Από μεθαύριο Σάββατο, 6 Ιουνίου, επιτρέπονται:

α) Η λειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους,

β) η λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία,

γ) η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο,

δ) η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις,

ε) οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο και στ) οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.