Η έκταση που έλαβε το θέμα της μάχης που δίνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ για να παραμείνει στη ζωή φαίνεται πως κινητοποίησε τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης, τα οποία αποφάσισαν να παρέμβουν και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Έτσι, όπως πληροφορείται το zougla.gr, το πρωθυπουργικό γραφείο επικοινώνησε με τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης στο Aνώτατο Yγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να ληφθεί ή όχι η απόφαση για την καταβολή των απαιτούμενων κονδυλίων ώστε το παιδί να μεταφερθεί στις ΗΠΑ για θεραπεία.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ζήτησαν όλα τα επίσημα έγγραφα που αφορούν στην ασθένεια από την οποία πάσχει το παιδί, τις γνωματεύσεις, τη θεραπεία που λαμβάνει και τα ντοκουμέντα που αφορούν στο ενέσιμο φάρμακο που έχει εγκριθεί από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων).

Δείτε τι δήλωσε για το τηλεφώνημα στον φακό του zougla.gr ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ:

Ο πατέρας του παιδιού έφθασε στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου.

Μην μπορώντας να κρύψει την αγωνία του, ανέφερε χαρακτηριστικά στον φακό του zougla.gr πως «σήμερα κρίνεται η ζωή του παιδιού μου».

Ενημέρωση 18.50

Διαβάστε σχετικά: ΤΩΡΑ: Το ανώτατο υγειονομικο συμβούλιο απέρριψε τη βοήθεια στον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (5 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Αν δεν δω το παιδί να φεύγει δεν πιστεύω κανέναν.
Από επικοινωνιακού χαρακτήρα τρικ έχουμε χορτάσει και προεκλογικά και μετεκλογικά..
Η υποτιθέμενη παρέμβαση Μητσοτάκη, μόνο μετά την έκταση που πήρε το θέμα στα κοινωνικά δίκτυα και μόνο σε αυτά, και η κατακραυγή και αποδοκιμασία του κόσμου, δείχνει την αντίθεση Μητσοτάκη στο χειρισμό του θέματος από τον καθ ύλη αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια.
Δείχνει δηλαδή την ανικανότητα Κικίλια να διαχειρισθεί ένα τόσο λεπτό και κοινωνικά ευαίσθητο θέμα.
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα ο Μητσοτάκης να ανασχηματίσει ην ηγεσία του υπουργείου υγείας;
Όμως θα ξαναρωτήσω που είναι “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ;
Μήπως εξαφανίσθηκε από την υπόθεση για να μην κάψει την επερχόμενη από αρχές Νοεμβρίου καμπάνια toy για την Χριστουγεννιάτικη οικονομική ενίσχυση προς όφελος του ;