Μυστήριο η έλευση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της «Γιάτρισσας» στην Ι.Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, καθώς η Ίδια επέλεξε να έλθει εις τον τόπο, την Κίσαμο: «…Με περιμένει πολύς κόσμος εκεί να με προσκυνήσει και να τον γιατρέψω», σύμφωνα μέ αποκάλυψη της Παναγίας μας.

«Μυστήριο αγάπης» ονόμασε ο σεβάσμιος σέ όλους μας Ιερομόναχος π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης, Υμνογράφος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, τήν έλευση της θαυματουργού αυτής Εικόνος εις την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Συγκινημένος καί ο ίδιος «μέ την θαυμαστήν επιλογήν της Παναγίας μας», έλαβε την ευλογημένη πρωτοβουλία όπως αποστείλλει εις την Ι. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, Ιερό Παρακλητικό Κανόνα της Παναγίας τῆς «Γιάτρισσας», τον οποίο διαμόρφωσε καταλλήλως.

Επιθυμώντας η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου όπως μοιραστεί την μεγίστη αυτή πνευματική χαρά και ευλογία, εξέδωσε τον Ιερό Παρακλητικό Κανόνα, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού ελεύσεως της Θαυματουργού Εικόνος, προς πνευματικό επιστηριγμό του Θεοτοκόφιλου λαού του Θεού.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν μετά του βιβλιοπωλείου της Ι.Μητροπόλεως, τηλ. 28220-22128, 28220-22018, (εσωτ. 6), δια να τους σταλεί, ως ευλογία, ο Ιερός Παρακλητικός αυτός Κανόνας της Παναγίας, ομού μετά μικρής Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της «Γιάτρισσας».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.