Την Παρασκευή εσπέρας 24 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πραγματοποίησε την ποιμαντική επίσκεψη του στην ενορία των Λεπούρων - Αλιβερίου και συγκεκριμένα εν όψει της εορτής της Αγίας και ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης όπου και χοροστάτησε στον εόρτιο εσπερινό στο φερώνυμο παρεκλήσι της Αγίας Αικατερίνης - Αγίας Μαρκέλης Χιοπολίτιδος με την συμμετοχή των Πρωτοπρ Παύλου Κουντούρη εφημέριο Παρθενίου - Αλιβερίου Αντώνιο Γκίκα εφημέριο Δύστου τον Πρεσβύτερο Νικόλαο Καλιπολίτη εφημέριο της ενορίας και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ο οποίος ανέλυσε το θαυμαστό γεγονός της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου με την ευκαιρία της αποδόσεως της εορτής στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ αναφέρθηκε σε θεόπνευστα διδάγματα που απορέουν απο τον βίο την ρητορική γνώση την φιλοσοφία την χριστιανική και την θεολογική διδασκαλία την οποία κατείχε η Αγία και πάνσοφος Αικατερίνη.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Λεπούρων κ. Αλέξανδρος Ηλίας καθώς επίσης οι πιστοί ενορίας και της ευρύτερης περιοχής των Δυστίων.

Μετά το πέρας του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ δέχθηκε τις ευχές όλων των πιστών της ενορίας για την σημερινή 55η Επέτειο της εις Επισκόπου Χειροτονίας του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.