Ι.Μ. ΝΙΚΑΙΑΣ

Τελέστηκε απόψε, Τετάρτη 12 Μαΐου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας, εκ μεταθέσεως, ο Μέγας εσπερινός προς τιμήν της Οσίας Ματρώνας της Αόμματης ενώ αύριο θα τελεστεί το πρωί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 7.30 το απόγευμα μεθεόρτιος βραδινή Θεία Λειτουργία.
Από την Δευτέρα 10 Μαΐου έως και την Πέμπτη 13 Μαΐου, ο Καθεδρικός Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου Νικαίας θα είναι ανοιχτός από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, για τους πιστούς που θέλουν να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο και την εικόνα της Αγίας Ματρώνας. Εκ του ναού, παρακαλούνται όσοι αδελφοί μπορούν, να φέρνουν λουλούδια στην Αγία, καθώς είναι γνωστό ότι τα αγαπάει πολύ!

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού τετραήμερου (10 –13 Μαΐου) τίθεται σε προσκύνηση και προς ευλογία τμήμα εκ των ιερών λειψάνων της Αγίας Γερόντισσας Ματρώνας και δίδεται πρός ευλογία λαδάκι από την ακοίμητη κανδήλα της.

Η Αγία Ματρώνα έλεγε: «Όλοι, όλοι να έρχεσθε σε μένα και να μου λέτε σαν σε ζωντανή τις θλίψεις σας και εγώ θα σας βλέπω και θα σας ακούω και θα σας βοηθάω. Όλους που ζητάνε βοήθεια από μένα, θα τους συναντάω μετά το θάνατό τους».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.