ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Συγκλονιστικές μαρτυρίες μεταφέρει ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Διαβάστε τι γράφει η Κατερίνα Γ.

Καλησπέρα σας,

σας είχα στείλει πριν καιρό να σας ζητήσω να μνημονεύσετε κάποια ονόματα, (μαζί με το δικό μου) καθώς έδινα πανελλαδικές εξετάσεις.

Θέλω να σας ευχαριστήσω απο την ψυχή μου για τη διακονία σας, και κυρίως ευχαριστώ την Παναγία για τη μεσιτεία της, αλλά και όλους τους Αγίους έναν- προς έναν, στους οποίους ακούμπησα την αγωνία μου, και με συνόδευσαν σε όλο αυτό τον αγώνα, ενισχύοντάς με πνευματικώς.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Η αλήθεια είναι πως διένυσα ένα μακρύ ταξίδι, μέχρι και σήμερα που βγήκαν τα αποτελέσματα- στο οποίο κάθε Άγιος που εόρταζε ή που τον επικαλέστηκα, ένιωσα ότι ήταν κοντά μου και μετέφερε στον Κύριο, τη θέληση μου για να με αξιώσει να γίνω φοιτήτρια.

Υπήρξαν τόσες πολλές φορές, που σκεφτόμουν οτι με το να αποστέλλω συνεχώς ονόματα για μνημόνευση, σε ναούς και μοναστήρια, επιβάρυνα τους ανθρώπους που τα λάμβαναν ανάμεσα στις τόσες άλλες τους ποιμαντικές έννοιες, δραστηριότητες και προσευχές, και δεν ήθελα να κουράσω κανέναν σας.

Όμως άφησα πίσω την όποια υπερηφάνεια της ατολμίας, και προσευχήθηκα να μου ανοίξει ο Θεός, ένα παραθύρι πιο κοντά Του. Του το ζήτησα με πολύ απλό και θα έλεγα παιδικό τρόπο. Αλλά με πιστή και θέληση να με αξιώσει για να καταφέρω να Τον αγαπώ ακόμη περισσότερο, απο όσο Τον αγαπώ ήδη…

Απο σήμερα, είμαι φοιτήτρια στη θεολογική σχολή του ΕΚΠΑ στο τμήμα ποιμαντικής θεολογίας& θρησκειολογίας.

Μια υπέροχη σχολή, την οποία επέλεξα ως πρώτη μου επιλογή, διότι ήθελα να σπουδάσω όσα σχετίζονται με Εκείνον.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν, να μην σας ευχαριστήσω για τις προσευχές σας.

Είμαι βαθύτατα συγκινημένη.

Σας ευχαριστώ απο ψυχής και καλή δύναμη στο έργο σας.

Με εκτίμηση και Αγάπη Χριστού,

Αικατερίνη

Απάντηση εκ του Γέροντος Αθανασίου

Χριστός Ανέστη ! Αληθώς Ανέστη ο Κύριος !

Με ιδιαιτέραν χαράν, μου έδωσαν οι Μοναχοί τα ευλαβή ονόματα σας, τα οποία ήδη μνημόνευσα και θα προσεύχομαι για όλους σας ! Σύντομα με την Χάρη του Θεού μας θα δείτε αλλαγές στο καλύτερο. Οι ασθένειες είναι δώρα Θεού. Μην φοβάστε γενικότερα. Ήδη αυτοί που ταλαιπωρούνται σε αυτό το γήινο και πρόσκαιρο πέρασμα μας, θα έχουν θέση εις τα Δεξιά του Ουρανίου Πατρός μας !

Μην φοβείσθε ! Η ψυχολογία σας να αλλάξει. Να αγαπάτε εξ όλης της ψυχής σας και εξ όλης της διανοίας σας πρώτα τον Χριστόν και Θεόν μας και μετά τους ύπολοιπους, αν το πετύχετε αυτό θα έχει κερδίσει !

Σπάνια απαντώ σε επιστολές, γιατί είναι εκατοντάδες. Όμως κάτι με προέτρεψε να σας απαντήσω και να σας δώσω το προσωπικό μου τηλέφωνο, 6957040640 για μηνύματα όποια ώρα θέλετε και τηλέφωνα απαντώ όταν έχω λίγο χρόνο και σε έκτακτες περιπτώσεις.

Ζει Κύριος ο Θεός Αναστημένος εις τους ατελευτήτους αιώνες. Αμήν.

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-8)
  1. Αθανασιαδου Νένα 3 χρόνια πριν

    Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να δοξασω την Παναγία μας κ όλους τους Άγιους μας, καθώς, αν και διορισμενη φιλόλογος στην Ξάνθη κ μητέρα 4 παιδιών, με αξιωσαν και με φώτισαν, να μπορέσω να διαβάσω και να γράψω στις Πανελλήνιες τα μόρια που απαιτούνταν, για να περάσω στη μοναδική θέση στην Ιατρική Αλεξανδρουπης, που ήθελα.Θα θυμάμαι μια ζωή τη χάρη αυτή και θα ευχαριστώ την Παναγία μας κ τους Άγιους μας κ θα τους δοξαζω, όσο ζω.Τους επικαλουμουν συνεχώς κ είχα εναποθεσει όλες μου τις ελπίδες σ’αυτους κ τους ένιωθα συνεχώς δίπλα μου τις ώρες που έγραφα εξετάσεις. Μεγάλη η χάρη τους.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.