ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ποσοστό των αριστούχων φέτος δε θα ξεπεράσει το 5-7% στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις 2019.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2019: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η πορεία των βάσεων εξαρτάται από τρεις παράγοντες:

τον αριθµό των εισακτέων

τη δυσκολία των θεµάτων, δηλαδή τις επιδόσεις των µαθητών

από τις επιθυµίες τους, έτσι όπως θα αποτυπωθούν στο µηχανογραφικό δελτίο.

Δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία για τις επιδόσεις των παιδιών σε Λατινικά, Χηµεία και Αρχές Οικονοµικής Θεωρίας και, βέβαια, αποµένει το βασικό µάθηµα της Βιολογίας για τη Θετική Κατεύθυνση, το οποίο θα εξεταστεί την επόµενη εβδοµάδα.

Για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2019, είναι πάρα πολύ νωρίς ώστε κάποιος να κάνει ασφαλείς εκτιµήσεις για την πορεία των βάσεων, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις και βέβαια δεν έχει προχωρήσει η βαθµολόγηση των γραπτών, ώστε να έχουµε υπάρχουν στατιστικά στοιχεία, που θα οδηγήσουν σε σοβαρά συµπεράσµατα.

Πιθανή πτώση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) στο 2ο και το 3ο πεδίο, λόγω χαμηλών επιδόσεων των μαθητών, «βλέπουν» εκπαιδευτικοί που ασχολούνται επί σειρά ετών με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Αντίθετα, στο 1ο και το 4ο πεδίο η εικόνα των βάσεων αξιολογείται ως σταθερή, δηλαδή δεν αναμένονται δραματικές αλλαγές στις βάσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.