Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία.

Δεύτερη ημέρα Πανελληνίων Εξετάσεων για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων. Στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) εξετάστηκαν σήμερα 6/6 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες.

Δείτε τα θέματα στα Αρχαία.

Δείτε τα θέματα στα Μαθηματικά.

Δείτε τα θέματα στη Βιολογία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023, στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για τα ΓΕΛ, χαρακτηρίζονται ως βατά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Πιο αναλυτικά

Για το ΔΙΔΑΓΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Τα θέματα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Εξυπακούεται , πάντως, ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι και  συγκεντρωμένοι, καθώς απαντούν.

Για το ΑΔΙΔΑΚΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ

Το κείμενο απευθύνεται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές. Χαρακτηρίζεται ως αυξημένης δυσκολίας , ενώ ,όσον αφορά στο  είδος των ασκήσεων, δεν παρατηρούνται κάποιες ιδιαιτερότητες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023, στο μάθημα των Μαθηματικών για τα ΓΕΛ, χαρακτηρίζονται αναμενόμενα, αλλά για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Πιο αναλυτικά

Θέμα Α: Αναμενόμενο.

Θέμα Β: Βατό με προσοχή στις πράξεις.

Θέμα Γ και Δ: Θέμα με ιδιαίτερες δυσκολίες για καλά διαβασμένους μαθητές.

Γενική εκτίμηση: Θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023, στο μάθημα της Βιολογίας για τα ΓΕΛ, χαρακτηρίζονται αναμενόμενα, αλλά χρειάζονται πολλή προσοχή και καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Πιο αναλυτικά

Το θέμα Α είναι αναμενόμενο.

Το θέμα Β χρήζει προσοχής, καθώς απαιτεί συνδυασμό γνώσεων.

Το θέμα Γ παρουσιάζει ορισμένες δυσκολίες.

Τα θέματα Δ1 και Δ2 είναι αναμενόμενα, αλλά τα Δ3 και Δ4 χρειάζονται πολλή προσοχή.

Αύριο Τετάρτη 7/6 σειρά έχουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ με Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.