Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 4 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:30 π.μ..

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης (ΑΟΔ) των ΕΠΑΛ. Τα Θέματα Τα θέματα του μαθήματος Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης (ΑΟΔ) των ΕΠΑΛ θα αναρτηθούν

Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης (ΑΟΔ): Θέματα, Λύσεις (ΕΠΑΛ) Πανελλήνιες 2020 Θέματα Λύσεις Πανελλήνιες 2020: Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις – Απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης (ΑΟΔ).

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης (ΑΟΔ) που διαγωνίζονται σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020 όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις.

Συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, οι Πανελλήνιες 2020 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ. Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 4 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:30 π.μ..

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.