ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Μία από τις 77.790 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα διεκδικήσουν οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, οι οποίες θα αρχίσουν αύριο (15/06) με πρώτο μάθημα, όπως πάντα, την Έκθεση για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Η ώρα προσέλευσης των μαθητών

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις θα αρχίσουν και φέτος με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας-Έκθεσης τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου. Μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 16 Ιουνίου, θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Ως ώρα έναρξης εξέτασης για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα, ορίζεται 08:30 π.μ.. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι και τις 08:00 π.μ..

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλιό σύστημα, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται 08:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι και τις 08:00 π.μ..

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος θα είναι τρεις ώρες.

Ακόμα, για τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ, η ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι και τις 08:00 π.μ.. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Τα πιθανά θέματα έκθεσης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΒΙΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΤΗΛ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΜΝΗΜΕΙΑ

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.