Εξαφανισμένος ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος έπειτα από την άθλια ανάρτηση που απεικόνιζε την Παναγία μας με πρόσωπο αρουραίου.

Είναι πραγματικά δείγμα της σήψης που επικρατεί στην χώρα μας ότι καθόμαστε άπραγοι και βλέπουμε να εξευτελίζεται η Πίστη μας μέσω ανόητων ανθρώπων οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι καθείς που εκφέρει δημόσιο λόγο έχει την ευθύνη των λεγομένων και των πεπραγμένων του.

Ο Δήμος Βερύκιος υπέπεσε σε ένα ολέθριο σφάλμα την χειρότερη χρονική περίοδο κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την Κοίμηση της Θεοτόκου και σε λίγες μέρες πλησιάζουμε στα εννιάμερα στης Παναγίας μας.

Το πρόβλημα δεν είναι τι έγραψε ο κάθε Δήμος Βερύκιος και όσοι τον υποστηρίζουν φοβούμενοι ότι θα τους θάψει μέσω του ΑΛΦΑ.

Δεν είναι αυτό τι ζητούμενο. Το μείζον είναι πως αντί ο ελληνικός λαός, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τα δεινά να μπορέσει να εορτάσει την Κοίμηση της Θεοτόκου ήσυχος, σκανδαλίζεται και ασχολείται με τις ύβρεις του καθενός ξεχνώντας το ουσιαστικό νόημα της μεγάλης θεομητορικής εορτής.

Δεν πρέπει ένα τέτοιο γεγονός να καταφέρει να επισκιάσει την εορτή της Παναγίας μας.

Δεν πρέπει να μένουμε απαθείς μπροστά στις αθλιότητες του καθενός που επιδιώκει δημοσιότητα.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.