ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Πάγωνη διεύρυνση του ωραρίου για να κάνουμε Ανάσταση σε εξωτερικούς χώρους.

Για τα «κορονοπάρτι» στις πλατείες, η κυρία Παγώνη είπε: «είναι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν πάρτι, λογικό είναι. Αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αυτός ο συνωστισμός που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στα πάρτι, χωρίς μάσκες και αποστάσεις, θα δούμε τα αποτελέσματα σε 10 με 15 μέρες. Ένας ασυμπτωματικός να ήταν σε αυτά τα πάρτι, μπορούσε να μεταδώσει σε 80 με 100 άτομα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το ΕΣΥ πιέζεται, οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, το ιικό φορτίο είναι υψηλό. Καθημερινά αυξάνονται οι ασθενείς που διασωληνώνονται και η αύξηση θα συνεχιστεί τις επόμενες 10-15 μέρες».

Η κυρία Παγώνη κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας και συμπλήρωσε πως «οι εμβολιασμοί πάνε καλά, αλλά το ποσό των εμβολίων θα κρίνει πόσο γρήγορα θα προχωρήσουμε. Στόχος είναι να κάνουμε μέχρι τέλος Ιουνίου μία σχετική ανοσία με τον εμβολιασμό του 50% του πληθυσμού».

«Τις τελευταίες μέρες, κάποια εμβόλια καθυστέρησαν να έρθουν ενώ της Johnson and Johnson δεν θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αύριο, περιμένουμε τις ανακοινώσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων», είπε η κυρία Παγώνη.

«Στην γρίπη του 1919 ο κόσμος κουράστηκε να τηρεί τα μέτρα και ήρθε το κύμα που σάρωσε τα πάντα»

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.