Ο αξιωματικός έπεσε από ύψος κατά τη διάρκεια άσκησης.

Σοβαρά τραυματίστηκε αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς κατά τη διάρκεια άσκησης στην περιοχή της Τροοδίτισσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τη διακομιδή του αξιωματικού στο Νοσοκομείο Λευκωσίας επί τόπου έσπευσε και ελικόπτερο ενώ στήθηκε επιχείρηση από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Ο αξιωματικός έπεσε από ύψος κατά τη διάρκεια άσκησης.

Με το μάθημα των Αγγλικών, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 3,324 υποψήφιοι, και με 14 περιπτώσεις υποψηφίων που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ή δηλώθηκαν ως στενές επαφές θετικών περιστατικών κορωνοϊού και οι οποίοι εξετάστηκαν στα Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα, συνεχίστηκαν χθες οι Παγκύπριες Εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι στα Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα παραπέμπονται οι υποψήφιοι που νοσούν ή είναι επαφές κρουσμάτων, κι εκεί εφαρμόζονται συγκεκριμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Παρά το ότι η διαδικασία κύλησε ομαλά, εντούτοις κάποια, μεμονωμένα παράπονα για την ποιότητα του ήχου στο ακουστικό μέρος της εξέτασης, οδήγησαν την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, να ζητήσει ανατροφοδότηση από όλα τα σχολεία για το θέμα. Όπως ανέφερε στον «Φ» ο πρόεδρος των οργανωμένων γονέων, Χαράλαμπος Διονυσίου, η Συνομοσπονδία έλαβε παράπονα από μαθητές και γονείς ορισμένων σχολείων, σύμφωνα με τα οποία δεν ακουγόταν καλά το ακουστικό μέρος της εξέτασης του μαθήματος. Σύμφωνα με τον κ. Διονυσίου, υπήρξε επικοινωνία με τους προέδρους των Συνδέσμων Γονέων ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσο υπήρξε πρόβλημα και σε ποια έκταση και ακολούθως αν ευσταθεί να μεταφερθεί το θέμα στο υπουργείο Παιδείας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.