«Πού είναι η θρησκευτική ελευθερία που αναφέρει το Σύνταγμα;», είπε ο αρχιμανδρίτης.

Στο κήρυγμά του, που σαφώς στερείται λογικής, μετά τη Θεία Λειτουργία, ο γνωστός αρχιμανδρίτης αναφέρθηκε στην πανδημία λέγοντας πως συγγενείς ατόμων που έχασαν τη ζωή τους, δωροδοκήθηκαν για να δεχθούν να κατοχυρωθεί ως αιτία θανάτου ο κορωνοϊός.

«Μας λένε ότι οι μάσκες προστατεύουν. Δεν προστατεύουν οι μάσκες τους άλλους, τους προστατεύει η προσευχή. Ήδη μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Είναι 7 δισ. ο πληθυσμός, φαντάζεστε τι λεφτά θα πάρουν κάποιοι για το εμβόλιο;» είπε επίσης.

«Ούτε οι ναζί, ούτε ο Στάλιν δεν τόλμησε να κλείσει τους ναούς. Ο ιός είναι διαβολικός. Αυτό που ζούμε δεν είναι ιατρική κατάσταση, ακόμα και οι γιατροί έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα. Πού είναι η θρησκευτική ελευθερία που αναφέρει το Σύνταγμα;», υποστήριξε επίσης ο κληρικός.

Ο πατήρ Αντώνιος έκανε αναφορά και στον πρόσφατο, ισχυρό σεισμό, στη Σάμο, τον οποίο χαρακτήρισε ως «παρέμβαση άνωθεν».

«Ο Θεός να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή και είδατε τι έγινε τώρα με τον σεισμό στην Σάμο. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε», υποστήριξε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Το σχόλιο σας "Στο κήρυγμά του, που σαφώς στερείται λογικής" είναι απαράδεκτο, ποιοι είστε εσείς για να κρίνετε το κήρυγμά του; Πρέπει να είστε αντικειμενικοί καιαμερόληπτοι, αφήστε τους αναγνώστες σας να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους! Μέγα λάθος επίσης που δεν παραπέμπεται στο βίντεο της ομιλίας!
ΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ιατρού π. Αντωνίου Στυλιανάκη 1.11.2020
youtube.com/watch?v=wvMJPc5nnlw