Από τις 9:30 το πρωί, πολλοί ιστότοποι έχουν σταματήσει να ανταποκρίνονται. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε, προς το παρόν, τους λόγους αυτής της αποτυχίας, αλλά ο ιστότοπος DownDetector επιβεβαιώνει τα προβλήματα πρόσβασης. Αυτή η αποτυχία επηρεάζει όλους τους διακομιστές OVHCloud, συμπεριλαμβανομένου του θεσμικού ιστότοπού τους.

Λίγες ημέρες πριν από την IPO του OVHCloud, που έχει προγραμματιστεί για αυτήν την Παρασκευή στο Euronext Paris, οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στην OVH παρουσιάζουν δυσλειτουργίες από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, 13 Οκτωβρίου.

Σε Twitter post ο Octave Klaba, Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της OVH, αναφέρει το εξής σχετικά με τα προβλήματα σύνδεσης:

«Τις τελευταίες ημέρες, η ένταση των επιθέσεων DDoS έχει αυξηθεί δραματικά. Αποφασίσαμε να αυξήσουμε την ικανότητα επεξεργασίας DDoS προσθέτοντας νέα υποδομή στο DC VH (US-EST). Μια κακή διαμόρφωση του δρομολογητή προκάλεσε την αποτυχία του δικτύου.»

Σύμφωνα με το OVHCloud, προγραμματίστηκε μια ενημέρωση ενός δρομολογητή σήμερα το πρωί, αυτό θεωρητικά δεν πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή των υπηρεσιών. Ωστόσο, στο Twitter, ένας χρήστης επεσήμανε ότι ήταν δυνατή η σύνδεση στο Gravelines datacenter χρησιμοποιώντας IPv6, IPv4 routing.

Ποια ιστοσελίδα είναι offline

Η τρέχουσα διακοπή είναι ακόμη μεγαλύτερη από τη φωτιά που έπληξε τα OVHCloud κέντρα δεδομένων καθώς φαίνεται ότι επηρεάζει το παγκόσμιο δίκτυο. Ο ιστότοπος data.gouv.fr, που φιλοξενείται από την OVH, δεν είναι πλέον προσβάσιμος, όπως και τα Simplified procedures site, Strasbourg airport site, Interflora sales site κλπ.

Άρθρο σε εξέλιξη, επικείμενες επικαιροποιήσεις

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.