Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στο θέατρο Ρεμίζας στο Λαύριο τελέστηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, των νέων Δημοτικών Συμβούλων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Την τελετή, που έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα, πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Σεβασμιότατος κ. Νικόλαος.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση πλήθος πολιτών, πολιτικοί παράγοντες της Ανατολικής Αττικής καθώς και οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, φορέων και συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους πολίτες για την ψήφο εμπιστοσύνης με την οποία τον τίμησαν για τέταρτη φορά. Τόνισε ότι σε αυτή τη νέα τετραετία «ο απόλυτα εφικτός στόχος είναι η ανάπτυξη του Δήμου μας, που συνδέεται με τη διεύρυνση της λειτουργίας του λιμανιού, με την στήριξη και ανάπτυξη του ΒΙΠΑ Κερατέας και του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, με το τουριστικό μας προϊόν, με την ενοποίηση των αρχαιολογικών μας χώρων και των μνημείων της σύγχρονης ιστορίας, με την ολοκλήρωση των αναπλάσεων των πόλεων του Λαυρίου και της Κερατέας, με την αξιοποίηση της έρευνας και της καινοτομίας».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.