ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Δεν έχει ακόμα εκδοθεί η σχετική απόφαση, με υπογραφή Μάκη Βορίδη, για το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης, η οποία εκτιμάται ότι θα κινηθεί περίπου σε επίπεδα λίγο υψηλότερα από πέρυσι, που κυμάνθηκε στα 171 ευρώ ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο και αφορούσε 8.000 δικαιούχους. Ο συνολικός προϋπολογισμός για το 2019 ανέρχεται στα 35,5 εκατ. ευρώ.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες συνδεδεμένες, που έχουν μείνει απλήρωτες, το ρύζι, τα συµπύρηνα ροδάκινα και τα ειδικά δικαιώματα της κτηνοτροφίας, αυτά πρέπει να αναμένονται κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τα βοοειδή.

Αν κάτι τέτοιο δεν καταστεί δυνατό, τότε θα γίνει μια επόμενη πληρωμή το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου.

Η τελευταία ενημέρωση λέει, ότι οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ εργάζονται εντατικά για την πίστωση των λογαριασμών των βοοτρόφων πριν από τις 15 Μαίου, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο επέρχεται αυτή η καθυστέρηση.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Την ίδια στιγμή, μεταξύ των συντελεστών του κλάδου πληθαίνουν οι διαδόσεις ότι η δική τους πριμοδότηση καθυστερεί για να καλυφθεί η πρόσθετη δαπάνη έκτακτής ενίσχυσης των αιγοπροβατοτρόφων ως αναπλήρωση του εισοδήματος για τα αρνιά του Πάσχα που πούλησαν φθηνά.

Νέες πληρωμές ύψους 590 χιλ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ- Συντάξεις Ιουνίου 2020

Από τις 28/04/2020 έως τις 29/04/2020 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 591.037,55 € σε 185 δικαιούχους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.