ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την έκδοση της προκήρυξης για τις 1.500 θέσεις των Ειδικών Φρουρών. Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Οι αρμόδιες υπηρεσίες προετοίμασαν το προσχέδιο της αίτησης το οποίο θα συνοδεύει το κείμενο της προκήρυξης,.
Η δισέλιδη αίτηση περιέχει 3 πεδία που ρπέπει να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι:

Στοιχεία υποψηφίου
Προσόντα υποψηφίου
Συμπληρωματικά στοιχεία

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Ταυτόχρονα και κατά το πρότυπο των αιτήσεων ΣΟΧ, μετά το τέλος των 3 πεδίων, υπάρχει η ενότητα συνημμένα όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναγράψουν τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντατικοποιούνται οι προσπάθειες για την έκδοση της προκήρυξης το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές

Μέχρι σήµερα έχουν πραγµατοποιηθεί πληρωµές ύψους 816 εκατ. ευρώ εξισωτικής εκ των οποίων τα 700 εκατ. προέρχονται από κοινοτικά κονδύλια.

Οι συνολικοί διαθέσιµοι πόροι της ΕΕ για το Μέτρο της εξισωτικής είναι 950 εκατ. ευρώ.

Κάθε χρονιά απαιτούνται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ 240 εκατ. ευρώ για πληρωµές. Βέβαια εδώ παίζουν και άλλα ζητήµατα, καθώς υπάρχουν υπερδεσµεύσεις κονδυλίων (Σχέδια Βελτίωσης, Μεταποίηση κ.λπ) πάνω από µισό δις και µοιάζει πιθανό να την «πλήρωσε» και η εξισωτική.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.