ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Σε νέες μεγάλες πληρωμές προχωρά ο ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες μιας και πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 12.706.566,93 € σε περίπου 7.500 δικαιούχους. Πότε καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Πότε πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ.

Πληρωμές ύψους 12,7 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο Οργανισμός Πληρωμών Κοινοτικών Επιδοτήσεων το διάστημα από 5 έως 8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ τα ποσά αφορούν σε μέτρα της βιολογικής γεωργίας, προγράμματα και αγροπεριβαλλοντικά.

Σύμφωνα με την απόφαση το ύψος του κατ’ αποκοπή ποσού ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) για τις εκμεταλλεύσεις αιγοπροβάτων καθορίζεται σε :

α) 6,5 ευρώ/ αίγα και σε 6,5 ευρώ/ προβατίνα για την Π.Ε Χανίων.

β) 4,5 ευρώ/αίγα και σε 4,5 ευρώ/προβατίνα για την Π.Ε Ρεθύμνης.

γ) 4,9 ευρώ/αίγα και σε 4,9 ευρώ/προβατίνα για τις Π.Ε Ηρακλείου και Λασιθίου.
Το συνολικό ποσό και πληρωμές ανά δικαιούχο καθορίζεται με βάση τον προσδιορισθέντα αριθμό ζώων μετά τους ήδη πραγματοποιηθέντες ελέγχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Δικαιούχοι της κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας είναι όσοι πληρούν τους κάτωθι όρους επιλεξιμότητας :

Διαθέτουν ζωικές εκμεταλλεύσεις με ενήλικα θηλυκά αιγοπρόβατα (άνω του έτους) έχουν παραδώσει γάλα σε εγκεκριμένες μεταποιητικές μονάδες το έτος 2018 ή και έχουν προχωρήσει σε επίσημες σφαγές κατά την περίοδο 01.01.2018 έως 11.04.2019. Οι παραδόσεις γάλακτος και οι επίσημες σφαγές επιβεβαιώνονται από τα στοιχεία που αποστέλλονται από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Έχουν υποβάλει ενιαία αίτηση ενίσχυσης για το έτος αιτήσεων 2018.
Διατήρησαν την εκμετάλλευση τους ενεργή έως και την 31/12/2018 γεγονός το οποίο διαπιστώνεται από τα στοιχεία του Ολοκληρωμένου

Πληροφοριακού Συστήματος Κτηνιατρικής (Ο.Π.Σ.Κ.).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.