Πληρωμές πραγματοποιήθηκαν εξίσου για μέτρα νέων αγροτών, μελισσοκομιών δράσεων, επενδύσεων κ. ά. Το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται στους 1.596 και αφορά κατά κύριο λόγο το μέτρο αναδιάρθρωσης αμπελώνων.

Πληρωμές 7,34 εκατ. ευρώ από ΟΠΕΚΕΠΕ για αναδιάρθρωση αμπελώνων.

Πληρωμές ύψους 7,38 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 29 Σεπτεμβρίου 2020 έως τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Παράταση έως 12 Οκτωβρίου για υποβολή δήλωση ζημιάς από τους πληγέντες του «Ιανού» αγρότες.

Παρατείνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΑ έως και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, για την υποβολή δηλώσεων ζημίας από την κακοκαιρία του «Ιανού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απόφαση της Δοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. δίνεται παράταση έως και την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στους αγρότες για την υποβολή δηλώσεων ζημίας από τον Μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» στα υποκαταστήματα Λάρισας, Λαμίας, Πάτρας και Αγρινίου, όσον αφορά τις αποζημιώσεις φυτικού κεφαλαίου και ΚΟΕ.

Έως 30 Οκτωβρίου για καταβολή ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ.

Παρατείνεται κατά έναν μήνα η καταληκτική ημερομηνία καταβολής ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το έτος 2019 στον ΕΛΓΑ, από την 30η Σεπτεμβρίου 2020 που ήταν, στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Είναι η τέταρτη παράταση που δίνεται από τον Οργανισμό, με την πρώτη να ανακοινώνεται τον Μάρτιο του 2020, δίνοντας ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της εισφοράς τον Μάϊο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο σχετικές ανακοινώσες που καλούσαν τους παραγωγούς να διευθετήσουν τις εισφορές τους τον Ιούλιο και στη συνέχεια ως τον Σεπτέμβριο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.