ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ : Οι ημερομηνίες πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων. Η πληρωμή των συντάξεων Δεκεμβρίου. Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Στις πληρωµές ΟΠΕΚΕΠΕ τα προγράµµατα, η πίστωση των οποίων, σύµφωνα µε τις κοινοτικές υποχρεώσεις της χώρας µας, πρέπει να γραφτεί µέχρι τις 30 Νοεµβρίου. Κατόπιν, από τις 19 ∆εκεµβρίου προγραµµατίζεται η πληρωµή της εξισωτικής, µε τα 150 εκατ. ευρώ να αφορούν τις ορεινές περιοχές και τα 80 εκατ. ευρώ τις περιοχές µε φυσικούς περιορισµούς και λίγες µέρες µετά, πιθανότατα την Παρασκευή 27 ∆εκεµβρίου, να γίνει η εξόφληση του τσεκ.

Εν τω µεταξύ, τρέχουν στο µεσοδιάστηµα πληρωµές από παλιά προγράµµατα, κάποιες αποζηµιώσεις de minimis, ενώ δεν «ακούγεται» τίποτα για τις παλιές εξισωτικές και παραµένει σε εκκρεµότητα το ζήτηµα µε το περιβόητο υπόλοιπο 10% των αποζηµιώσεων του περσινού έτους, ύψους 14 εκατ. ευρώ περίπου. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως κάτι δείχνει να κινείται µε τις διαδικασίας µετά και την τοποθέτηση της νέας διοίκησης.

Από την άλλη, αυτό που ψιθυρίζεται πάλι, είναι το ενδεχόµενο επιστροφής αγροτικού πετρελαίου, µόνο βέβαια εφόσον υπάρξει το απαραίτητο δηµοσιονοµικό περιθώριο, όπως υπογραµµίζεται σε κάθε ευκαιρία από τους αρµόδιους. Μάλιστα γίνεται λόγος για άµεσες ενέργειες, πιθανότατα ακόµα και µέσα στον Νοέµβριο, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο για την ώρα.

Σε πρώτη φάση, πάντως, οι διοικητικοί του ΟΠΕΚΕΠΕ, ασχολούνται µε την πίστωση της προκαταβολής, ύψους περί τα 120 εκατ. ευρώ, για τη Βιολογική Γεωργία, τη Βιολογική Κτηνοτροφία, το Κοµφούζιο, τις Σπάνιες Φυλές, τους Ορυζώνες, την Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άµφισσας και τη Μείωση Νιτρορύπανσης.

Εν τω µεταξύ αναρτήθηκαν στη ∆ιαύγεια οι σχετικές εγκρίσεις πιστώσεων περίπου 90 εκατ. ευρώ για τη Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία και 41 εκατ. ευρώ για την Απονιτροποίηση, ανοίγοντας το δρόµο για την πίστωση των λογαριασµών των δικαιούχων, που δροµολογείται για το τελευταίο δεκαήµερο του µήνα και µετά τις 20 Νοεµβρίου.

Επίδομα ενοικίου (στέγασης) 2019 – Η πληρωμή της δόσης Νοεμβρίου 2019

Η πληρωμή μηνός Νοεμβρίου 2019 στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής, σύμφωνα με την κυα του επιδόματος ενοικίου (στέγασης)

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ – Πληρωμή μηνός Νοεμβρίου 2019 στους δικαιούχους

Η πληρωμή μηνός Νοεμβρίου 2019 στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής

Η πληρωμή μηνός Νοεμβρίου 2019 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Οκτωβρίου 2019 και έχει εγκριθεί) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) προβλέπεται να γίνει από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2019

Πότε πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ Α21.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.