ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Τι φέρνει ο Ιούλιος για τις πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Πληρώθηκαν συνδεδεμένες και ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό, θα γίνει εξόφληση υπόλοιπων ενιαίας ενίσχυσης 2018, ενώ το πιθανότερο εντός της εβδομάδος είναι να καταβληθεί και μια σειρά από de minimis ενισχύσεις.

Αυτά θα αφορούν τα αχλάδια Κρυστάλλια, τα μανταρίνια κλημεντίνες και τα επιτραπέζια σταφύλια, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βγουν de minimis στους ντοματοπαραγωγούς της Κρήτης για τις ζημιές από το tuta absoluta, στους αιγοπροβατοτρόφους Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στους αμυγδαλοπαραγωγούς λόγω μειωμένης παραγωγής, κατά δήλωση Κόκκαλη.

Ιούλιος: Ένα πακέτο πληρωμών, όπως έχουμε προαναγγείλει αναμένεται να «τρέξει», όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ αυτές τις ημέρες.

Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξόφληση σε μια σειρά συνδεδεμένων ενισχύσεων για το έτος 2018, ειδικά δικαιώματα κτηνοτρόφων, μέτρα ενίσχυσης παραγωγών μικρών νησιών του Αιγαίου.

Στις 28/06/2019 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 29.705.475,98 €.Αφορούν κυρίως πληρωμές συνδεδεμένων καθεστώτων, όπως για παράδειγμα η συνδεδεμένη για τα ειδικά δικαιώματα των κτηνοτρόφων, η ενίσχυση για την παραγωγή γάλακτος που προορίζεται για την παραγωγή παραδοσιακών τυριών στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους, την καλλιέργεια της μαστίχας Χίου ,της Διεπαγγελματικής Βάμβακος, τους νέους γεωργούς, γενετικούς πόρους κ. α.

Από τις 25/06/2019 έως τις 27/06/2019 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 2.152.901,52 €. Οι πληρωμές αφορούν ανειλημμένες υποχρεώσεις αναδιάρθρωση αμπελώνων, διανομή φρούτων , ΦΠΑ νησιά Αιγαίου κ.α.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.