ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 ΠΛΗΡΩΜΗ: Πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ. Όπως έχει ανακοινώσει ο ΟΠΕΚΑ από τις 10 Ιουλίου, η 3η δόση για το επίδομα παιδιού 2019 θα καταβληθεί στα τέλη του μήνα.

Όσοι δεν υποβάλουν εγκαίρως τη φορολογική τους δήλωση, θα λάβουν σε επόμενη καταβολή και μετά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης αναδρομικά το ποσό που δικαιούνται.

Μετά την καταβολή της γ’ δόσης του επιδόματος παιδού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις καθώς τώρα παραμένει κλειστή από τις 16 Ιουλίου.

Όπως έχει ανακοινώσει ο ΟΠΕΚΑ από τις 10 Ιουλίου, η 3η δόση για το επίδομα παιδιού 2019 θα καταβληθεί στα τέλη του μήνα

Η τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 για το επίδομα παιδιού (για τον Μάιο και τον Ιούνιο) θα καταβληθεί στις 25-26 Ιουλίου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον ΟΠΕΚΑ σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2019 καθώς και τη φετινή τους φορολογική δήλωση μέχρι και 16 Ιουλίου.

Το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις, το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου και το Α21

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε την ημερομηνία της καταβολής των χρημάτων για τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΟΠΕΚΑ, λοιπόν, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία είναι η 25η του κάθε μήνα.

Διαβάστε αναλυτικά για πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, Δημόσιο.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Ελευθερία

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ -ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΓΕΏΡΓΙΟΣ,ΕΙΡΗΝΗ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΙΩΑΝΝΗΣ,ΕΛΠΙΔΑ,ΑΧΙΛΛΕΑς,ΙΑΣΩΝΑΣ,ΣΩΤΗΡΙΑ,ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΦΑΝΗ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΣΟΦΙΑ,ΕΛΕΝΗ,ΦΑΝΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ,ΑΛΚΙΣΤΗΣ,ΣΟΦΙΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΜΑΡΙΑ,ΕΥΡΙΚΛΕΙΑ,ΜΑΡΙΑ,ΠΕΤΡΟΥΛΑ,ΧΡΗΣΤΟΣ,ΧΡΥΣΑΝΘΗ,ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΕΙΡΉΝΗ,ΕΙΡΗΝΗ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,. ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ : ΑΝΔΡΕΑΣ,ΕΛΕΝΗ,ΜΑΡΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΝΕΚΤΑΡΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ,ΕΙΡΗΝΗ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ