ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ : Ανατροπή σε ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21, μιας και το νέο νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή στις αρχές του νέου έτους και προβλέπει αναπροσαρμογές στα κριτήρια χορήγησής του και στους δικαιούχους, ενώ περιλαμβάνει και τις διατάξεις για την καθιέρωση του επιδόματος γέννας.

Τα τέλη κυκλοφορίας για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες μπορείτε να τα εκτυπώσετε, χωρίς χρήση κωδικών παρά μόνο με το ΑΦΜ και τον αριθμού κυκλοφορίας, ακολουθώντας το link και τις οδηγίες.

Με βάση τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έχουν αφήσει κυριολεκτικά για την τελευταία στιγμή την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ή την κατάθεση των πινακίδων των αυτοκινήτων τους.

Αυτό φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη όπως έκπληξη δεν αποτελεί και η παράταση που δόθηκε έως τις 15 Ιανουαρίου για όσους δεν έχουν εκπληρώσει τη σχετική υποχρέωσή τους μέχρι αύρο 31 Δεκεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε πως τα τέλη κυκλοφορίας για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες μπορείτε να τα εκτυπώσετε, χωρίς χρήση κωδικών παρά μόνο με το ΑΦΜ και τον αριθμού κυκλοφορίας, ακολουθώντας το link και τις οδηγίες.

ΟΠΕΚΕΠΕ : Πληρωμές ΚΕΑ, ΟΠΕΚΑ Α21

Το ποσό του ΚΕΑ σήμερα διαμορφώνεται ως εξής:

-200 ευρώ το μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό

-100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 50% προστίθεται στο βασικό ποσό)

-50 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 25% προστίθεται στο βασικό ποσό).

Το κονδύλι για το ΚΕΑ ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 850 εκατομμύρια ευρώ και η απορρόφηση φτάνει τα 670 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι λοιπόν, εφόσον μετά την διεύρυνση του αριθμού των ατόμων δεν φτάσει το ποσό στα 850 εκατομμύρια ευρώ, τότε θα αυξηθούν τα ποσά χορήγησης προς τους δικαιούχους.

Όλες οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.