Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου, ημέρα μνήμης του αγίου μάρτυρος Καλλινίκου, άγει τα ονομαστηρια του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Κοινοβιακής Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου Αρχ.π. Καλλίνικος Αποστολόπουλος!
Η εορτή του Αγίου και συνάμα του Γέροντος μας τιμήθηκε πανηγυρικά στην Ιερά Μονή μας και τέθηκε σε προσκύνηση η τίμια χείρα του Αγίου Χαραλάμπους προς ευλογία και ενίσχυση των πιστών.
Της Ευχαριστηριακής συναξεως προεξηρχε ο εορταζων καθηγουμενος, πλαισιουμενος από πατέρες της ιεράς Μητροπόλεως, τους Αρχιμ. π. Χρυσοστομο Μυλωνά, π. Σπυρίδωνα Σιαφλά, π. Νικόλαο Μεντζελίδη, π. Δημήτριο Ρωμανο, καθώς και απ’ τους πατέρες της ιεράς Μονής, π. Ιάκωβο, ο π. Σεραφείμ και ο π. Ιουστίνο καθως τον Ιεροδιάκονο π. Θεόδωρο Γεωργακόπουλο.
Το θείο Λόγο εκήρυξε καταλλήλως ο Ιεροκήρυξ π. Χρυσόστομος, ανεφερθείς στο βίο του Αγίου και ευχήθηκε καλή υπομονή και δύναμη στον εορτάζοντα Καθηγούμενο και στην αδελφότητα.
Προ του «του δι ευχών» ο Άγιος Καθηγούμενος ευχαριστησε άπαντας τους παρευρισκόμενους δια την εν κατανύξει προσέλευσή τους, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου Καλλινίκου και κατ’ επεκτασιν τα δικά του Ονομαστήρια.
Ευχήθηκε δε, σε όλους, ο Χριστός μας δια πρεσβειών της Παναγίας της Μεγαλοσπηλαιωτίσσης να χαρίζει πλούσιες τις δωρεές Του σε όλο το κόσμο.





































