ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ

Στις 23 Ιανουαρίου, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, επισκέφθηκε την πόλη Ζάχλε του Λιβάνου στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Στην πόλη αυτή, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Φιλιπποπόλεως κ. Νήφωνος, εκπροσώπου του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννου στο Πατριαρχείο Μόσχας, βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή ναού σε ρωσικό αρχιτεκτονικό ρυθμό, αφιερωμένη στην εικόνα της Μητέρας του Θεού “Πάντων η Χαρά”.

Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος σημείωσε σημαντική πρόοδο στην κατασκευαστική διαδικασία σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2021, όταν έτυχε να συμμετάσχει στη θεμελίωση του ναού.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΤΕΕΣ και η συνοδεία του προσκλήθηκαν από τον Μητροπολίτη Φιλιπποπόλεως Νήφων σε αδελφικό δείπνο, όπως αναφέρει το mospat.ru.

Η 23η Ιανουαρίου ήταν η τελευταία ημέρα της επίσκεψης εργασίας του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στο Πατριαρχείο Αντιοχείας καθώς η αντιπροσωπεία επέστρεψε στη Μόσχα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.