Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του 4ου Πανελληνίου Μοναστικού Συνεδρίου που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Λευκάδα.
Το απόγευμα μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με θέμα: «Μη μολυνωμεν τον τόπο ον οι πατέρες ημών εκκαθαρίσαν από των δαιμόνων» (Γεροντικό).
Επίσης ακολούθησαν ομιλίες του Αρχιμ. Νίκων Κουτσίδη, του Καθηγητού της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Κωσταντίνου Παπαγεωργίου, του Αρχιμ. Μεθοδίου Κρητικού, του Πρωτοπρ. Ιωάννη Σκιαδαρέση, του Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Παναγιώτη Σκαλτσή και του Μονάχου Μαξίμου Ιβηρίτη.
Να αναφερθεί ότι τελέστηκε εσπερινός στην Ιερά Μονή του Τίμιου Σταύρου, όπου εκεί ο Ηγούμενος αφού καλωσόρισε τους συνέδρους, μίλησε και για την ιστορία του μοναστηριού.




































