Ολοκληρώνονται για την φετινή χρονιά οι κατασκηνωτικές περίοδοι της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, η οποία σε συνεργασία με την Αδελφότητας της Οσίας Ξένης τις πραγματοποιεί στην Ελάνη της Χαλκιδικής.

Τριάντα περίπου παιδιά από τα Γρεβενά φιλοξενήθηκαν και απόλαυσαν τις ευλογίες που δίνει η κατασκηνωτική ζωή. Μόνο αν κανείς την ζήσει, θα κατανοήσει αυτά που εύστοχα λέγει ο απ. Παύλος στους Ρωμαίους χριστιανούς για την εν Χριστώ ζωή, ότι δηλαδή ανάμεσα σε χριστιανούς που αγωνίζονται με τα διαφορετικά χαρίσματα του καθενός υπάρχει αγάπη ειλικρινής, απαλλαγμένη από κάθε υποκρισία και ιδιοτέλεια, με αποστροφή του πονηρού και προσκόλληση στο αγαθό, με φιλοστοργία και φιλλαδελφία, με τιμή και σεβασμό, με ζήλο για κάθε καλό χωρίς ραθυμία, με φλόγα αναμμένη από κατά Θεόν ζήλο, σε μία προσπάθεια πρόθυμη να ευαρεστήσουμε τον Κύριο.

Αυτές τις καταστάσεις βιώνει κανείς στην κατασκήνωση που φέτος είχε ως σύνθημα το «Χριστός Ανέστη», με όλα τα μηνύματα που αυτά εμπεριέχει. Κυρίως, την χαρά και την ειρήνη, που πλημμύρισαν τις αποσκευές μα πιότερο τις καρδιές των παιδιών μας. Ή κατά πως έγραψε κι ένα από τα παιδιά μας: «…περνούσα πολύ ωραία στην κατασκήνωση και δεν ήθελα να φύγω».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.