Συγκεκριμένα, το διάστημα 5/5 έως 12/5 ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατέβαλε σε 1.098 δικαιούχους το ποσό των 18.130.565,22 ευρώ. Οι πληρωμές αφορούν, μεταξύ άλλων, τους νέους αγρότες και επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού.

Οι πληρωμές αφορούν, μεταξύ άλλων, τους νέους αγρότες και επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού.

Περισσότερα από 18 εκατ. ευρώ πλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων.

Παράλληλα, η άμεση ανάγκη για αύξηση της παραγωγής με βάση την ίδια έκταση γης επιτάσσει την καλύτερη αξιοποίηση της αποδοτικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής αλυσίδας, καθώς και τη στροφή σε καινοτόμες και νέες τεχνολογίες.

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 η εταιρεία Timac Agro | ΛΥΔΑ διοργανώνει το πρώτο TimaCulture Forum με τίτλο «Βιώσιμη Στρατηγική Ανάπτυξης στην Αγροτική Παραγωγή του Αύριο».

Αφιερωμένο στις νέες προκλήσεις του αγροτικού επιχειρείν, στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η καθιέρωσή της ως μια συνάντηση ορόσημο για τους ηγέτες τόσο του αγροτικού, όσο και του οικονομικού τομέα.

Φιλοξενώντας διακεκριμένα στελέχη, μεγάλων επιχειρήσεων από τον χώρο της Γεωργίας και της Οικονομίας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόκειται να προβληθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες δημιουργώντας το “Τhink Τank’’ του Αύριο μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις που προάγουν τον προβληματισμό και την κατάθεση νέων προτάσεων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.