ΟΑΣΘ: Προβλήματα εντοπίζονται και σήμερα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, εξαιτίας της χιονόπτωσης ενώ ορισμένα δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται, ενώ άλλα έχουν τροποποιηθεί λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της πόλης.

Η αυξημένη κίνηση των οχημάτων φέρνει σήμερα καθυστερήσεις στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ σημειώνονται λόγω της αυξημένης κίνησης των οχημάτων.

ΟΑΣΘ: Αναλυτικά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια:

Γραμμή 85: Ευαγγελίστρια, Νικόπολη, Λευκοχώρι, Στεφάνια

Γραμμή 86: Αρδαμέρι, Βασιλούδι Η συγκοινωνία πραγματοποιείται από την κεντρική οδό.

Γραμμή 87: Περιστερά, Λειβάδι

Γραμμή 69: Πάλιουρα

Τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ τροποποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Συγκεριμένα στη γραμμή 69 (Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή), το λεωφορείο δεν εκτελεί δρομολόγιο προς Αγιονέρι, στη γραμμή 85 (Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη) δεν πραγματοποιούνται στάσεις στη Νικόπολη, τα Στεφάνια και το Λευκοχώρι, στη γραμμή 86 (Θεσσαλονίκη – Λαγκαδίκια), το λεωφορείο δεν εισέρχεται στο Αρδαμέρι και το Βασιλούδι, στη γραμμή 87 (Θεσσαλονίκη – Βασιλικά), δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο προς Περιστερά, Λιβάδι, Μονοπήγαδο και Αγ. Αντώνιο και στη γραμμή 89Β (Κουφάλια- ‘Αγιος Αθανάσιος- ΚΤΕΛ), το αστικό λεωφορείο δεν περνάει από το Τουράκι και τον Πάλιουρα.

Χιόνια θα σημειωθούν στα κεντρικά ορεινά, στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο γι αυτό και τροποποιούνται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.