ΟΑΣΘ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Σε λειτουργία έχουν τεθεί οι γραμμές 10, 32, 27, 28, 57, 25 και 12 του ΟΑΣΘ καθώς και η γραμμή 78 για το αεροδρόμιο. Σε κυκλοφορία και οι γραμμές 2Κ και 3Κ.Αναμένεται νεότερη ενημέρωση για το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα δρομολόγια. Ο ΟΑΣΘ διέκοψε από νωρίς σήμερα το πρωί, 5/1, τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπως εξηγεί στο makthes.gr ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ.

Άνοιξαν σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο τα πρώτα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που είχαν ακινητοποιηθεί από τα χιόνια τώρα Θεοφάνεια 2019, ημέρα που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι.

Να σημειωθεί ότι από χθες το βράδυ 4 Ιανουαρίου 2019, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια προς το Λειβάδι και την Περιστερά ενώ διακόπηκε και η γραμμή προς τον Άγιο Αντώνιο και το Μονοπήγαδο

Με δυσκολία διεξάγονται ΤΏΡΑ ορισμένα δρομολόγια του ΟΑΣΘ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη Θεσσαλονίκη.

Σημαντικά προβλήματα παρουσιάζονται και στη λεωφορειακή γραμμή προς την Επανομή καθώς και στις γραμμές 82, 86 και 89 ενώ στη γραμμή προς το Φίλυρο τα λεωφορεία φτάνουν μέχρι τον Πλάτανο.

Για λόγους ασφαλείας η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει απαγορεύσει στον ΟΑΣΘ να κινήσει τα λεωφορεία του μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι σήμερα Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, Θεοφάνεια και αυτό με την προϋπόθεση ότι τα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση.

Να σημειωθεί πως η πυκνή χιονόπτωση κάλυψε τώρα σχεδόν τα πάντα στην πόλη, όπου και το οδικό δίκτυο. Τα οχήματα αυτή την ώρα είναι ελάχιστα στους δρόμους λόγω της ολισθηρότητας, όπως και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Πολίτες για να μπορέσουν να πάνε στην δουλειά τους ή σε υποχρεώσεις αναγκάστηκαν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να κινηθούν πεζοί.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.