Τα παιδιά των δικαιούχων ηλικίας 24 ετών και άνω, εφόσον είναι ΑμεΑ σε ποσοστό 67% και άνω ισοβίως, άμεσα ή έμμεσα ασφαλισμένα, χωρίς ημέρες ασφάλισης οι σύζυγοι των δικαιούχων, όταν ασφαλίζονται από αυτούς

Επιπλέον, για να είναι κάποιος πολίτης δικαιούχος:
δεν πρέπει να έχει λάβει Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού κατά το αμέσως προηγούμενο πρόγραμμα. Μόνο οι δικαιούχοι ΑμεΑ ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος ΑμεΑ στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα

δεν πρέπει να έχει λάβει συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.
Ωφελούμενοι/-ες του προγράμματος είναι:
τα παιδιά των δικαιούχων ηλικίας 5 – 18 ετών

τα παιδιά των δικαιούχων ηλικίας 18 – 24 ετών, όταν ασφαλίζονται από τους δικαιούχους ή τον άλλο γονέα τους.

Για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ φέτος 300.000 νέοι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού και 300.000 από πέρσι θα κάνουν δωρεάν διακοπές μέσω των επιταγών του κοινωνικού τουρισμού.

Το νέο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού 2021 θα αφορά 300.000 δικαιούχους που θα λάβουν επιταγές για το διάστημα από 1η Αυγούστου 2021 ως 31 Ιουλίου 2022, ενώ θα κάνουν δωρεάν διακοπές και άλλοι 300.000 δικαιούχοι από τις περσινές επιταγές οι οποίες κανονικά λήγουν 3- Ιουλίου και δεν αποκλείεται να λάβουν παράταση.

Οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού θα ξεκινήσουν το δεύτερο 10ημερο του Ιουνίου για τους δικαιούχους και τους παρόχους.

Το νέο πρόγραμμα θα έχει σημαντικές αλλαγές όπως η αύξηση των δωματίων που θα δοθούν στον κοινωνικό τουρισμό για τον Αύγουστο του 2021. Ειδικότερα πέρσι οι ξενοδόχοι διέθεταν το 25% των δωματίων τους ενώ φέτος σύμφωνα με πληροφορίες του DNews εξετάζεται να φτάσει στο 30-35%.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021 ισχύει το περσινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και ακόμη δεν έχει αποφασισθεί η παράταση τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.