ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ : Πως κάνουμε αιτήσεις online για το πρόγραμμα κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ, ποιοι είναι οι δικαιούχοι για επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Με 500 νέους υπαλλήλους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ενισχύονται άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ, η Περιφέρεια Αττικής και δήμοι της χώρας.

Γίνονται δεκτοί υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Πατήστε τους ενεργούς συνδέσμους και διαβάστε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : ΔΕΔΔΗΕ

ΑΣΕΠ: Μπαράζ προσλήψεων στον ΔΕΔΔΗΕ – Θέσεις εργασίας για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ
7 προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω ΑΣΕΠ
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Αίτημα για 300 νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ – Όλες οι ειδικότητες
Μουσείο Ακρόπολης

ΑΣΕΠ: Η προθεσμία για 26 προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Δήμοι

ΑΣΕΠ: 89 θέσεις εργασίας στο Ηράκλειο
29 προσλήψεις στο δήμο Καλαμαριάς
4 θέσεις εργασίας στην Νάξο
Εννιά προσλήψεις στο δήμο Κερατσινίου -Δραπετσώνας
7 προσλήψεις στον δήμο Αμαρουσίου

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΑΕΔ – Τα κριτήρια

Να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων των ειδικοτήτων που επιλέγουν και να προσκομίζουν (κατά: την τοποθέτηση) τα απαραίτητα δικαιολογητικά: όπου απαιτείται π.χ απασχόληση σε σχολικές δομές κλπ.

Κατά: τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και κατά: τον χρόνο τοποθέτησης:

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία : α) να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά: της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

β) να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα ή κατ’ άλλον νόμιμο τρόπο (άρθρο 43 του Ν.4319/2013) για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.

γ) να μην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά: τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.

δ) να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Το επίδομα θέρμανσης ολόκληρης της χειμερινής περιόδου θα δοθεί εμπροσθοβαρώς και προσαυξημένο, σε όλους τους δικαιούχους πριν τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Το ΥΠΟΙΚ διευκρινίζει ότι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος παραμένουν τα ίδια με τα περσινά, ωστόσο επιδίωξη είναι να ωφελήσει κυρίως αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Για παράδειγμα, φέτος κάποιος που μπορεί να λάβει επίδομα 250 ευρώ πρέπει να αγοράσει πετρέλαιο για 500 ευρώ, ενώ με το προηγούμενο σύστημα έπρεπε να δαπανήσει 1.600 ευρώ με τα ίδια κριτήρια.

Φέτος όλοι λαμβάνουν το ίδιο επίδομα (ανά κατηγορία Δήμου και οικογενειακή κατάσταση) ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι μετρητά στη διάθεσή τους. Μπορούν να ζεσταθούν δηλαδή και οι πιο φτωχοί» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Με αυτό τον τρόπο νοικοκυριά που δεν έχουν την δυνατότητα να καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες θα λάβουν σημαντικά υψηλότερο επίδομα.

Επιπροσθέτως προβλέπεται αύξηση του επιδόματος κατά 10% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο, ώστε να είναι το επίδομα ακόμη πιο δίκαιο κοινωνικά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.