ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, ανακοινώνει την πρόσληψη 400 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών.

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ – ΟΑΕΔ – Αντίστροφη μέτρηση για την Κοινωφελή Εργασία- ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του ηλεκτρονικού συστήματος του ΟΑΕΔ για την υποδοχή των αιτήσεων των ανέργων για τις 36.500 θέσεις του νέου Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας σε δήμους, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων, μετά την υπογραφή της σχετικής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης ΚΥΑ από τους αρμόδιους υπουργούς.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Την έναρξη των διαδικασιών που αφορούν στην επιλογή 36.500 ανέργων σε δήμους και φορείς όλης της χώρας, μέσω του νέου (μεγάλου) προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας εξήγγειλε ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης.

Οι δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού έγιναν πριν από λίγο σήμερα (30/3), κατά την διάρκεια κοινών ανακοινώσεων με τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για την ανάσχεση της ανεργίας και την τόνωση της Οικονομίας.

ΑΣΕΠ – 400 προσλήψεις στο Δήμο Αθηναίων λόγω κορονοϊού

ΑΣΕΠ: Ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, ανακοινώνει την πρόσληψη 400 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία και να την υποβάλουν μαζί με το αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο email [email protected] (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρί τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα) από 26/3 έως και 30/3.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.