Ι.Μ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του πολίτη και επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ κ. Χαράλαμπο Λαλούση, στρατηγό ε.α., υπεδέχθη με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα, ως παλαιό γνώριμο, ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου.
Τον κ. Υπουργό συνόδευε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Ταξίαρχος Χαράλαμπος Ελευθεριάδης.

Μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Υπουργό επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του και εμνήσθη της ευεργετικής για τον Έβρο προσφοράς του Υπουργού ως Διοικητού της XVI Μεραρχίας, Διοικητού της Σχολής Ευελπίδων, Διοικητού του Δ΄ Σώματος Στρατού και Αρχηγού ΓΕΣ.

Σε ανάμνηση της επισκέψεως του Υπουργού, ο οποίος προ ετών ετιμήθη ως Δημότης Διδυμοτείχου, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε εικόνα της Παναγίας της Βηθλεεμίτισσας ευχηθείς όπως το Άστρο της Βηθλεέμ οδηγεί και φωτίζει την ζωή του και την ευθυνοφόρο διακονία του, διά μεσιτείας της Υπερμάχου Στρατηγού. Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., επισκεπτόμενο για πρώτη φορά το Διδυμότειχο, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε εικόνα του εκ Διδυμοτείχου καταγομένου Αγίου Ιωάννου Βατατζή, του ελεήμονος Βασιλέως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.