Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου 2021 επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο ο νέος Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, υποδέχθηκαν το κ. Υφυπουργό και οι Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου-Πρωτοσύγκελλος και Νικηφόρος Ευσταθίου-Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως.

Ο κ. Τριαντόπουλος είχε επικοινωνία με τον Σεβασμιώτατο και του εξέθεσε τους σχεδιασμούς, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Ευβοίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την επίσκεψη, αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον του και για την πυρόπληκτη περιοχή της Βορείου Ευβοίας και τον ενημέρωσε ότι γίνεται συνεχώς μάρτυρας των όσων θλιβερών άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα, αλλά και γνώστης των αγωνιών και των φόβων, για το μέλλον, των γηγενών πυροπαθών κατοίκων, τους οποίους ο Ποιμενάρχης μας επισκέπτεται συχνά και υπέρ της ανακούφισής τους έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά και η τοπική μας Εκκλησία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.