Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά με τον βίο του Αγίου Νικολάου στα Πολωνικά κυκλοφόρησε με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα.

Η νέα έκδοση εμπλουτίζει τη σειρά εκδόσεων με τίτλο: Μια φορά κι έναν καιρό – ιστορίες για αγίους – αφιερωμένες στη γνωριμία των παιδιών με την ιστορία αγίων.

“Οι περιγραφές του βίου των αγίων και οι ιστορίες για αυτούς είναι εξαιρετικά πολύτιμες στην ανατροφή των παιδιών. Μέσα από τέτοιες ιστορίες, τα παιδιά μαθαίνουν όχι μόνο για την ιστορία της Εκκλησίας, αλλά και για την ιστορία της πίστης”, αναφέρει η ανακοίνωση της Εκκλησίας της Πολωνίας.

Το βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση με τίτλο «Πριν από πολύ καιρό στα Μύρα…» μιλάει με χρώμα και εικόνες στα παιδιά και αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού.

Οι ιστορίες που περιγράφονται στο βιβλίο διδάσκουν στα παιδιά τη δύναμη της προσευχής, του ελέους, της συμπόνιας, της προσφοράς, της υπακοής, της ευθύνης και της βοήθειας στους άλλους, της φροντίδας για τους συνανθρώπους, διεγείροντας έτσι την επιθυμία να ακολουθήσουμε καλά πρότυπα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.