Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Nicolae Ionel Ciucă, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα, του ευχήθηκε, αναφέροντας πόσο σημαντική Αγία είναι η Αγία Κυριακή και ευχαριστώντας τον για τον χρόνο που του διέθεσε!

Συγκεκριμένα, μιλώντας μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις κοινές τους δηλώσεις, ο Ρουμάνος πρωθυπουργός άνοιξε με αυτό τον τρόπο την ομιλία του:

«Σας ευχαριστώ κύριε Πρωθυπουργέ, αγαπητέ Κυριάκο. Αξιοποιώ αυτή την ευκαιρία, για να σου ευχηθώ και για την ονομαστική σου γιορτή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας όταν γιορτάζουμε την ονομαστική μάς γιορτή, κάποιος να το θυμάται και να μας πει χρόνια πολλά.

Ξέρουμε ότι για την Ελλάδα, η Αγία Κυριακή είναι μια πολύ σημαντική Αγία και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που διέθεσες σήμερα, για να έχουμε αυτή τη συνάντηση.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλία σου, ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία, την ελληνική φιλοξενία, την οποία την ξέρουμε από παλιά. Πάρα πολλοί Ρουμάνοι ζουν εδώ και χαίρονται αυτή τη φιλοξενία, ως τουρίστες ή ως εργαζόμενοι, εδώ στην Ελλάδα».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.