Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, επικεφαλής μεγάλης ομάδος Πατρινών προσκυνητών, (100 καί πλέον τον αριθμό) πραγματοποίησε προσκυνηματική ιερά αποδημία τό διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου 2019, στην Ιερά Νήσο Τήνο καί στα εκεί ιερά σκηνώματα καί προσκυνήματα.

Τον Σεβασμιώτατο καί τους εκ Πατρών Προσκυνητές υπεδέχθη μέ πολλή αγάπη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, τήν Πέμπτη 5.9.2019,κατόπιν ευλογίας καί της κανονικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου, ετέλεσε τήν Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, όπου και κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο πάνσεπτο πρόσωπο της Παναγίας και στον εορταζόμενο Προφήτη Ζαχαρία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ευχαρίστησε εκ μέσης καρδίας, τόσο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, όσο καί τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τους Κληρικούς και τους εργαζομένους στο Ιερό Ίδρυμα για την φιλοξενία και για τη διευκόλυνση όλων των προσκυνητών.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος ευσεβών προσκυνητών που συνεχίζουν να συρρέουν, προκειμένου να προσκυνήσουν το περίπυστο εικόνισμα της Μεγαλόχαρης Παναγίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.