Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα για την 20η επέτειο από την εις Επίσκοπον χειροτονία του απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Στο μήνυμα του ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας, μεταξύ άλλων, κάνει ιδιαίτερη μνεία στο ποιμαντικό και επιστημονικό έργο του Μητροπολίτη και προσθέτει:

«Σας είμαι ευγνώμων που υπηρετείτε ως Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας και για τον υψηλό επαγγελματισμό που επιδεικνύετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την ενότητα της Ορθοδοξίας. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να επισημάνω τις ιεραποστολικές σας πρωτοβουλίες στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, ειδικότερα, στην εκπομπή “Εκκλησία και ο Κόσμος”, όπου μιλάτε στους ανθρώπους με κατανοητό τρόπο για τη μεταμορφωτική δύναμη της πίστεως, για το αμετάβλητο των παραδοσιακών ηθικών αξιών, και εξηγείτε την θέση της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων».

ope.gr

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.