Εν μέσῳ της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Υψωμαθείων συνεχίζει την ποικιλότροπη φιλανθρωπική του δραστηριότητα.

Πριν δύο εβδομάδες, διένειμε με δικά του έξοδα πακέτα προς τους πιστούς της Περιφερείας και άλλων περιοχών της Πόλης, οι οποίοι δυσκολεύονται να εξέλθουν από τις οικίες τους. Επίσης, την Τετάρτη, 29 Απριλίου, ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Εταιρεία “FLO”, δώρησε 100 ζευγάρια υποδημάτων στον Διευθυντή του Νοσοκομείου Cerrahpaşa Ελλογ. Καθηγητή κ. Zekai Kutlubay, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου, και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Kutlubay για το συντελούμενο, κατά τη δύσκολη για τη χώρα και για όλη την ανθρωπότητα αυτή περίοδο, θεάρεστο έργο των στελεχών του Νοσοκομείου.
Την Παρασκευή, 1η Μαΐου, ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο, διένειμε πακέτα στους Ορθοδόξους πιστούς της περιοχής Φατίχ.

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς τον Αντιπρόεδρο της Ερυθράς Ημισελήνου κ. Ercan Tan, ο οποίος παρέδωσε αυτοπροσώπως την βοήθεια προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Στυλιανό Γκιούλγκιουν, με την παρουσία του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Γεωργίου Κασάπογλου και της Ευγεν. κ. Μαρίας Τσιτσέκογλου, μελών του Συνδέσμου.
Με τις παραπάνω δραστηριότητες ο ιστορικός μας Σύνδεσμος αποσκοπεί στο να συμβάλλει κατά το μέτρο του δυνατού στην ελάφρυνση του πόνου και των όποιων δυσκολιών που προκαλεί η παρούσα πανδημία και να εκφράσει την αλληλεγγύη του και απο καρδίας ευχαριστίες προς τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, τις οποίες καταβάλλει το ιατρικό προσωπικό της χώρας.
Χριστός Ανέστη!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.