Σύμφωνα με αναφορές ο Μητρόπολης Ποιμήν, σεβαστός και αγαπητός μας επίσκοπος, με ηλικία 90 χρονων, κόλλησε πρόσφατα τον νέο ιό. Τη Δευτέρα του Πάσχα βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Matei Bals στο Βουκουρέστι.

Το θαυμαστό γεγονός είναι ότι λειτούργησε στον καθεδρικό ναό της μητροπόλεως, αλλά κανένας από τους ιερείς που κοινώνησαν από τον ίδιο Ποτήριο δεν κόλλησε!

Ακόμα και τη νύχτα της Αναστάσεως και τη Δευτέρα του Πάσχα, λειτούργησε στο μοναστήρι Sihăstria Putnei. Όλοι οι πατέρες που κοινώνησαν μαζί του, μετά από το τεστ, είναι αρνητικοί, μόνο ένας διάκος που βοηθούσε στον ιερό και δεν κοινωνήσε βγήκε θετικός!

Αυτά τα θαύματα πρέπει να λέγονται δημόσια! Η Θεία Κοινωνία και η λαβίδα που όλοι κατηγορούν δεν μεταφέρουν κανέναν ιό! Το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, είναι η πηγή της ζωής και της αθανασίας!

Ας προσέξουμε και το μήνυμα του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού, που εμφανίστηκε σε κάποιους χριστιανούς στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία, λέγοντας τους να κοινωνήσουν συχνά, γιατί η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακον που θεραπεύει τον ιό και οποιαδήποτε αρρώστια. Αρκεί να έχουμε ακλόνητη πίστη και να κάνουμε την ταπεινή μας προσπάθεια! Χριστός ανέστη!
Μετάφραση μοναχής Αγάθης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.8 (5 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Δημητρα Σταμου

Dimitra. Μην κρύβετε αυτές τις αλήθειες. Είναι σημαντικό να αναρτουνται. Είναι στήριγμα στις μέρες μας

2

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ