Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος συνοδευόμενος από τον Παν. Αρχιμ. Δωρόθεο Ζέρβα προέστη του πανηγυρικού Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας επί τη Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας στην ομώνυμη Ενορία Πραστού της Κωμοπόλεως Αγίου Ανδρέου Κυνουρίας.

Τον ανέμεναν ο Παν. Αρχιμ. π. Κύριλλος Γιοβάρθης, ο και Εφημέριος, οι Αιδ. π. Παναγιώτης Καπράνος και π. Γεώργιος Πετρής και ο Διάκονος του αγίου Μαντινείας π. Ιάκωβος. Εκ μέρους του Λαού τον υπεδέχθη ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αθανάσιος Σούρσος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο π. Κύριλλος μετά του Εκκλησιαστικού του Συμβουλίου παρέθεσαν εόρτιο τράπεζα στον φιλοξενούμενο Επισκοπό και στη συνοδεία του.

Στην επιστροφή προς την πρωτεύουσα του Μοριά, την Ηρωοτόκο Τρίπολη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού με τη συνοδεία του επισκέφθηκαν τη γεραρά Μονή Λουκούς Άστρους Κυνουρίας και έτυχαν μοναστικής φιλοξενίας και υποδοχής από την Καθηγουμένη αυτής Νεκταρία Μοναχή και την περί αυτήν Αδελφότητα!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.