Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς την Κυριακή. Στην τελετή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου.

“Ο Αστυνομικός Σταθμός της Γραβιάς έγινε πραγματικότητα, ώστε να παρέχει επαρκή αστυνόμευση σε κάθε χωριό και κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, στους διερχόμενους από τον εθνικής εμβέλειας οδικό άξονα Λαμία Άμφισσα Ναύπακτο, καθώς επίσης και στους χιλιάδες εκδρομείς και επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού.»

Ο κ. Παπαθανασίου εγκαινιάζοντας το νέο κτίριο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην άμεση προτεραιότητα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη πού ήταν και είναι η ευημερία των Ελλήνων σε συνθήκες ισοπολιτείας, ισονομίας και υγιούς ανάπτυξης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

“Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν αισθάνεται ασφαλής ο κάθε πολίτης, όταν νοιώθει τον αστυνομικό δίπλα του προστάτη της ζωής και της περιουσίας του. Η στρατηγική της κυβέρνησης στον τομέα της αποτελεσματικής αστυνόμευσης, πού υλοποιεί με σχέδιο και σκληρή δουλειά η πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι απλή: Να φέρουμε πιο κοντά την Αστυνομία σε κάθε πολίτη πού τη χρειάζεται, χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις.”

Επιπλέον, μετέφερε την δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, πως πολύ σύντομα ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς πρόκειται να μετατραπεί σε Αστυνομικό Τμήμα, παρέχοντας ακόμη πιο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών, με αυξημένο ένστολο προσωπικό και σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.