Ι.Μ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΣΙΚΥΩΝΟΣ, ΖΕΜΕΝΟΥ, ΤΑΡΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΕΓΓΟΥΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και ο Βοηθός Επίσκοπος είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από καρδιάς τον κ. Ταξίαρχο για την επάξια προαγωγή του, καθώς στις πρόσφατες κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος προήχθη στον βαθμό του Ταξιάρχου και να δηλώσουν την ικανοποίησή τους για την συνέχιση της διαχρονικά υποδειγματικής συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ιερά Μητρόπολη και την Εκκλησία γενικότερα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του αναμνηστικά δώρα και του ευχήθηκε ο Θεός να τον ενδυναμώνει στο δύσκολο έργο που επιτελεί με ζήλο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στο πηδάλιο της Αστυνομικής Διευθύνσεως Κορινθίας, γεγονός που τον καθιστά τον μακροβιότερο Διοικητή της.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.