ΝΙΚΟΣ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ: Ιερομόναχος χειροτονήθηκε ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας, ο οποίος πλέον αποκαλείται πατήρ Κυπριανός!

Ο γνωστός αστρολόγος φέρεται να εγκατέλειψε τα εγκόσμια και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, χειροτονήθηκε πριν περίπου ένα μήνα στην Μητρόπολη Λαγκαδά.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το ΤLIFE, ο κ. Χορταρέας παραδέχτηκε ότι αλλάζει τη ζωή του, ενώ υποστήριξε ότι δεν χειροτονήθηκε ακόμα αλλά προετοιμάζεται να χειροτονηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ή τα μέσα Αυγούστου.

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15αύγουστο» είπε χαρακτηριστικά.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με τη Μητρόπολη Λαγκαδά, δεν πήρε κάποια επίσημη απάντηση αλλά στους εκκλησιαστικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, είναι κοινό μυστικό η χειροτονία του γνωστού αστρολόγου ο οποίος πλέον αποκαλείται πατήρ Κυπριανός και μάλιστα λέγεται πώς η χειροτονία του έγινε πριν από ένα μήνα στην γιορτή της Αναλήψεως!

Ο Νίκος Χορταρέας είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την ενασχόλησή του με την αστρολογία, αλλά όχι μόνο.

Το 2016 είχε συλληφθεί στην Κύπρο για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, ενώ το 2014 είχε πέσει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ όταν είχε «ξεχάσει» να δηλώσει 710.000 ευρώ στην Εφορία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Α. Μαντινέως

Θα ήθελα να μάθω πώς είναι δυνατόν να χειροτονήθηκε ιερομόναχος;
Για να κατηγορηθείτε ιερέας είχε εκπαίδευση στη θεολογία και όχι στην αστρολογία. Μπορώ να καταλάβω αν έκανε μαθήματα, αλλά μεταξύ υπεξαίρεσης και φοροδιαφυγής.
Δεν θέλω να κρίνω, αλλά ίσως ήταν μια έρευνα για το παρελθόν αυτού του ανθρώπου.
Αν έγινε πραγματικά υπηρέτης του Θεού; Αλίμονο μάς πού κρίνουμε.
Αν το έκανε για αποφυγή του νόμου, το αλίμονο προς αυτόν.

2

Η εκκλησία μας έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της για τα παιδιά του Θεού όσο μακρυά του κι αν έχουν βρεθεί.ολοι είμαστε αμαρτωλοί ας μην το ξεχναμε

3

Κύριε ελεησον άλλο τι θα ακούσουμε;Η εκκλησία πως το δέχεται αυτό. Δεν υπάρχει λογική σ αυτή τη χώρα. Το τερματίσανε πια.